vacature
Office manager

Focus Engineering is op zoek naar een Office Manager voor ondersteuning op ons kantoor aan het Leidseplein te Amsterdam. Wij zijn een groeiende high-end recruitment organisatie, momenteel op zoek naar een (junior) Operations Manager die het leuk vindt om een zeer divers (en voor ons erg belangrijk) scala aan werkzaamheden uit te voeren.

Jij krijgt

jij bent/hebt

de functie

Momenteel bestaan wij – in samenwerking met onze zusterorganisatie Modus Engineering – uit een team van 17 medewerkers. Het is een jong team waarbij er, vanwege een sterke groei van het bedrijf, ook veel doorgroeimogelijkheden zijn. In de functie als Office Manager wordt jij 1 op 1 gecoacht door de Operations Manager, waarbij je alle onderdelen van het vak gaat leren.

In de functie als Office Manager is er een breed scala aan werkzaamheden. Dit is het beste te omschrijven als een combinatie van organisatorisch (alles regelen voor onze detacheringskrachten en op ons kantoor), sociaal (je bent het aanspreekpunt richting diverse externe partijen zoals makelaars, belastingdienst, IND etc.), administratie en sales.

Wat ga je doen?

Wat doet focus engineering?

Wij vinden moeilijk-te-vinden engineers voor klanten in Nederland en België. Als headhunter vind je de juiste mensen voor de juiste bedrijven en faciliteer je dit ingewikkelde proces van het begin tot het eind.

Daarnaast verlenen we extra services zoals het verschaffen van werkvergunningen, lease-auto’s, certificeringen en trainingen en helpen we bij het vinden van woonruimte voor expats. Ons vak is het best te omschrijven als een combinatie van marketing, psychologie, commercie, service, (arbeids)recht, communicatie en overall zakelijk inzicht.

We fungeren als detachering-, werving & selectie en bemiddelingskantoor. Dit betekent als consultant dat je elke klant en elke kandidaat kan helpen. Dit in combinatie met de focus op jouw specifieke marktspecialisme zorgt voor een winnende propositie in de markt.

Wat kan je verwachten

"Focus Engineering is een leuk bedrijf om voor te werken. Er heerst een fijne en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s. Het team bestaat uit mensen tussen de 25 en 35 jaar. Focus is een groeiende organisatie waar veel ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Je wordt begeleid door ervaren collega’s die je graag helpen. Als organisatie helpen wij o.a. kennismigranten (en hun gezinnen) bij het vinden van een baan en een nieuw leven in Nederland. Het is heel leuk om hen van A tot Z te begeleiden bij dit proces. Het geeft veel voldoening en de waardering is groot!"

Linda de Kever - Operations Manager

Jouw Sollicitatieproces

We komen graag telefonisch met je in contact om te bespreken wat jij precies zoekt in je nieuwe baan.

Je maakt kennis met iemand van de directie en één of meerdere consultants.

We voegen je graag toe aan ons team! We tekenen je contract en daar proosten we op!

solliciteer!

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tim Snijder

Managing consultant

Vragen? Bel of mail mij gerust.